Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

fantasy

H φαντασία είναι μία νέα μάστιγα της εποχής μας. Εμφανίζεται σε διάφορες μορφές, είτε κρουσματικές (π.χ. "ομαδικό" ντελίριο) είτε εξατομικευμένες (π.χ. αυταπάτη). Είναι ύπουλη, δηλαδή δεν ξέρεις που, πότε, γιατί και το κυριώτερο ΠΩΣ θα σε χτυπήσει. Έπειτα ψάχνεσαι και άντε τρέχα γύρευε.



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 :
ΌΛΑ στη ζωή μου πάνε καλά. Η οικογένεια, η δουλειά, τα χόμπυ, τα οικονομικά, οι φίλοι, οι φίλες, η σχέση, οι προοπτικές για το μέλλον. ΟΛΑ μα ΟΛΑ σου λέω είναι τέλεια!!!Σούπερ θετικά!. Κοντεύω να εξαφανίσω την λέξη 'αρνητικό' από το λεξιλόγιό μου! Πού να χρησιμέψει άλλωστε?

ΛΥΣΗ :
Ξύπνα. Τί κάνεις, καλά? Να σου φτιάξω κανένα καφεδάκι όσο βγάζεις την τσίμπλα από το μάτι?



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 :
Με γουστάρει σου λέω. Κοίτα κοίτα! Όχι τώρα, λίγο πιο διακριτικά, να βλέπεις που με κοιτάζει? Ναι σου λέω είμαι σίγουρη!!.Ναι αυτός με το κοστουμάκι, ο ΘΕΟΣ εκεί πέρα. Μου είπε και ένα αστειάκι πριν έρθεις, σίγουρα πρόκειται για παραπάνω από συμπάθεια. Στάνταρ. Τί να ΜΗΝ ερωτευθεί πάνω μου άλλωστε?

ΛΥΣΗ :
Είχε όρεξη να πει ανέκδοτο σε καποιον και δεν είχε άλλο κοινό. Τα ανέκδοτά του είναι σαχλά, και ο Θεός μόνο ένας(γελάει μαζί σου αυτή τη στιγμή).Μάλλον πρέπει να χάσεις και κανένα κιλό.



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3 :
Περιμένω το λεωφορείο 45 λεπτά τώρα αλλά έχω την πεποίθηση ότι θα έρθει σε λίγο επειδή ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι -γύρω στα 20 30 άτομα- περιμένουν κι αυτά το λεωφορείο. Με την ίδια σιγουριά και πεποίθηση ότι θα έρθει. Στάνταρ θα έρθει, δεν υπάρχει περίπτωση. Την ανακοίνωση στο ράδιο για απεργία στα ΜΜΜ αν την άκουσα? Μα τί είναι αυτά που λες? Δηλαδή όλοι αυτοί που περιμένουν τί είναι? Ζώα?

ΛΥΣΗ :
Όλοι αυτοί που περιμένουν είναι ζώα. Μαζί τους και συ. (sorry δεν κάνουμε χάρες)



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4 :
Άι Γιώργη βούθα με!

ΛΥΣΗ :
Μα σούρε και συ το πόδι σου!



ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5 :
ΞΑΦΝΙΚΑ μπήκε μέσα ένα ιπτάμενο ρακούν, πέταξε δηλαδή μέσα από το παράθυρο της κουζινας και αμέσως πήγε στο δωμάτιό σου! Ναι αλήθεια σου λέω! Κατατρόμαξα!. Άρχισε να κάνει άνω κάτω τα πράγματά σου, καταβρόχθησε όλες τις σοκολάτες που είχες αγοράσει, έχυσε και λίγο χυμό ανανά στα χαρτιά σου..Έσπασε και το αριστερό ηχείο από το ηχοσύστημα, ναι! Πού το κατάλαβες?

ΛΥΣΗ :
Από τις μαλακίες δικαιολογίες που βρίσκεις συνέχεια. Άσε που δεν υπάρχει ρακούν ιπτάμενο που να πίνει χυμό ανανά. ¨Οσα ξέρω πορτοκάλι πίνουν.




......................
Πωπω, έχω τα νεύρα μου. Ζητώ συγγνώμη κιόλας.
Νομίζω ότι ξέφυγε λίγο στο τελευταίο, ελπίζω πάντως να μπήκατε στο νόημα.

ENJOY THE REST OF THE MONTH,
welcome SPRING!!!!...

:** φιλάκια

2 σχόλια:

  1. Μωρέ λες τις "λύσεις" που δίνεις να μην τις έχουν σκεφτεί όλοι?? Απλά να, καμία φορά μπορεί με το να σκέφτεσαι πιο θετικά να γίνεσαι και πιο χαρούμενος...Ας ονειρευόμαστε, δεν πειράζει, είναι το μόνο που μας χαρίζεται!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βεβαια, τί θα έλεγε ένας Υδροχόος?
    :P
    Respect στους Υδροχόους!.

    Θα ξαναπεράσω από το blog σου.Βye for now.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε μήνυμα μετά από τον χαρακτηριστικό ήχο.
*ΜΠΙΙΠ*